9.12.11 г.

глътка въздух

Петък е, но на мен ми е... минорно. Настроението. А когато стане така, Вселената ми поднася хора и въпроси, които ме връщат към това мое аз. Не блогърското, от него почти се отказах, а "творческото", макар напоследък да се замислям до колко уместна е и тази дума.
Отплеснах се.
Спомних си, че не съм публикувала тук една кутия за парички. Всъщност тя беше последното, което сътворих преди да спра да правя каквото и да е за няколко месеца. Сега й дойде времето. Защото отново ми замириса на сватби.
Споделям я. За да ми напомня - каквото и да се случва, животът е хубав. Каквото и да се случва, винаги има какво да ни усмихне. Колкото и лимони да ми сервират, ще си ги хапна с кисела физиономия, и после всичко ще бъде наред. Каквото и да стане днес, ще доведе до нещо по-добро утре.

... всичко е добре, когато завършва добре.

Нали?
:-)

6 коментара:

Te4eto каза...

Много ме впечатли цветовата комбинация! Харесвам нетрадиционни неща.
А за другото не се давай!

chillin with Quillin каза...

Gorgeous!!!!!
Paula

Deni каза...

Много нежна кутийка!Харесва ми контраста на червените листенца , сипещи се върху силуетите на младоженците- пътят им да е обсипан с цветя- предполагам, че това е идеята!
Поздравления!

Соня каза...

Кари,много ми хареса тази кутийка.Поздравления:))

Miss Emerald каза...

Кутийката е страхотна! Основните цветове излъчват много нежност и романтизъм, а червеното прибавя доза пламенна и страстна любов! А усмивката? Тя е способна на велики дела! Усмихвай се и смело напред!

КаРи каза...

Едно огромно понеделнишко БЛАГОДАРЯ!
Thank you :-)
И не, няма да се давам!

А усмивката... ще се върне, сега ми я върнахте вие :-)