17.10.12 г.

Не знам защо...


... все по-рядко ми се захваща с хартиите. Сигурно има общо с това, че стана супер комерсиално да си "творец", а аз не обичам да следвам модни тенденции по принцип, пък творческото е заложено на всеки и без да е някакво течение в модата да създаваш нещо с ръцете си и да го показваш навсякъде и да се надпреварваш за коментари и "like"-вания.

И не че имам нещо против, тъкмо обратното - хубаво е, че поради някакво решение на Вселената хората се обръщат към творческото в себе си и изразяват емоции и преживявания с някакъв вид ръчна изработка. Просто когато нещо стане "масово", влечението ми към него намалява :) Странна работа.

Е, доколко всичко, което виждам в пространството е качествено/ оригинално/ добре изработено/ интересно е една трета тема, с която не ми се захваща. Но има доста неща, които ми скриват шапката - като идея, реализация, представяне!

Не знам защо споделям това, сигурно е някаква егоистична нужда.

А сега ще стане есенно.
Пожелавам на всички, които все още се отбивате тук една 
топло-цветна
мека
есен, 
изпълнена с 
красота 
и 
усмивки!
:-))

7 коментара:

Te4eto каза...

Напоследък и мен ме влече към публикация в тази насока, но се удържам все още... споделям казаното и се радвам на показаните обеци!
Хубава да е и твоята есен!

КаРи каза...

Аз само загатвам някакви мисли по темата, докато не ми се подреди Цялото в главата и не намеря отговори, различни от 42 :)) Но неведнъж си зададох въпрос за самата себе си - защо така разредих заниманията си с куилинг(с картички и картини съвсем не ми се занимава сега) и в главата ми точно това изникваше всеки път - "модерно" "комерсиално" "масово". Загуби се част от чара. Поне за мен.

Te4eto каза...

Прави го за себе си!
Когато на мен ми е приятно - занимавам се, когато не ми е до това, просто не се захващам. Избягвам да поемам ангажименти, защото сроковете и догадките какво би се харесало ме товарят... а удовлетворението след като направя нещо, което ми харесва е незаменимо.

КаРи каза...

Аз това и правя. Просто е все по-рядко. А за да го направя за друг трябва да е голямо предизвикателство :)

krechi каза...

Тема, върху която и аз разсъждавам от известно време. От месец не съм хващала нищо. Но преди ден извадих хартиите и сина ми пожела да направи картичка за Хелоуин. Та така покрай него направих цели две :).Обаче кога ще ги кача, това е друг въпрос.
Успех!

Violka-Antevasin каза...

Кари, много харесвам обеците ти и искам да те питам, дали тези на снимка 3 - (в синьо-зелената гама) са налични, дали се продават и как мога да се сдобия с тях. Ще оставя мейла си ако искаш да ми пишеш :) violka.velikova@gmail.com

КаРи каза...

:-) Радвам се, че обеците ти харесват. Имаш поща :))