17.06.13 г.

Картини, кутии и няколко картички

Здравейте, 
 Повод за тази публикация е летният базар в София Лайв Клуб, който се случи вчера. 
Поканиха ме да се включа и в рамките на 2 седмици сътворих толкова неща, колкото сигурно за последните 5 месеца. 
 Базарът мина чудесно, а най-радостното беше, че независимо дали някой искаше да си купи нещо или не, всички се усмихваха широко и се радваха на творчеството на участниците. Заредих се с изключителна енергия за тези няколко часа. 
Освен малкото останали бижута и 2 от картините, направих още... 3 картини, вариация на тема Кокопелли - бог на плодородието/изобилието, който е бил почитан от коренни американски племена в Югоизточните части на САЩ - покровител на раждането, земеделието, а представлява още и духът на музиката (последното е една от причините да реша да направя тези картини, а другата - исках да направя нещо цветно, носещо радост и слънце).

Следващите неща на моята маса бяха 4 кутии за паричен подарък.
 
 

И 7 интересно разгъващи се картички, част от тях - с музикален мотив.
 
 А сега и един общ поглед на масата ми, с не особено добро качество, но пък за спомен.

Беше една приятна неделя. Усмивки, творящи, Лора от съседния щанд, която се научи да "навива лентички" и й хареса, приятната лека музика, за която се погрижиха от клуба, и цялата тази позитивна енергия...

Дано съм успяла виртуално да ви предам поне част от нея.
Прекрасна седмица ви желая! 

2 коментара:

Veselina каза...

Прекрасни неща, Кари! Всички твои майсторски поднесени изделия много ми харесват, но квилинг картините ме поразиха! Страхотни са! Дано е имало кой да ги оцени по достойнство! Поздрави!

КаРи каза...

Благодаря ти много!