10.01.12 г.

2012

Годината, в която светът щял да стане по-добър дойде.
Пожелавам на всички, които се отбиват тук, 2012 да е преди всичко здрава, за да може пълноценно да оползотворите идеите си, да сбъдвате мечти, да обичате и да се радвате на живота. И много усмивки!
За мен започна с приятели, а още на първи януари - с цветни ленти.
Направих си касичка от буркан, хартия и малко плат.
Фонд "лято" :-)
И от тогава все ме сърбят ръцете, а понеже се поуморих от пана и сложни неща, се позабавлявах с малко обеци.




Тези дни за първи път от месеци влязох във форума и видях урока за "husking flower" и реших да опитам с няколко картички. Много приятна техника.

Вече мисля да публикувам тук веднъж седмично. По план трябваше да е в петък, но разсмях някого и се разболях миналата седмица, и така петък ще бъде вторник :-)

Знаете ли, рисувах. Не го бях правила от много отдавна. С четки и бои. Е, няма да ви показвам какво сътворих, защото не ги умея тези неща, но беше хубаво - да се изцапам с бои и да се потопя в нещо различно за няколко часа.

Направете нещо, което сте позабравили или изоставили - 
носи едно особено усещане :-)

Стига разхвърляни думи. Хубава седмица и... благодаря! За посещенията, коментарите, човещината, а доста често и за силата, която ми давате!

11 коментара:

Te4eto каза...

Грабна ме този буркан!!! Виждам, че музата е при теб - възползвай се, а аз ще ти се радвам!
Да ти е добра новата година!

bejko каза...

Само няколко дни от новата година са минали а при теб толкова много неща изработени!Възхищавам ти се!Всичко е много хубаво и както каза Течето по-горе музата е при теб!:)

Miss Emerald каза...

Честита Нова Година и на теб! Нека наистина е по-добра и да повлече крак за още такива след себе си! Цветната ти касичка е направо грабваща и прекрасна! Както и обиците, и картичките! Страхотен творчески подем! Ще се радвам да виждам още красоти по-честичко!

kami_bonbona каза...

Успешна и здрава нова година ти желая.Буркана освен че е много полезен, е и много весел и готин.А обеците са чудесни!Поздрави.

chillin with Quillin каза...

Nice jar, and love the earrings, the card is beautiful !!!!
Paula

Поли каза...

Ах, че хубава касичка! Дано бързо се напълни!

КаРи каза...

Тече, дали е муза или повече време заради факта, че навън не става за разходки, не знам, но се старая да си оползотворявам времето :-)) Ще се радваш до края на зимата, после не знам :-D
Bejko, благодаря :) Няколко дни... цели 10, опитвам се всеки ден да правя по нещо, било то и малко.
Госпожица Емералд :)) Прекрасни пожелания! Касичката вече си има другарче - бутилка, пък дано по-често я ползвам за ваза, ще я покажа другата седмица :)
Ками, благодаря ти!

Paula, thank you, I should start thinking about writing the publications in english as well, and if I do it will be especially for you :) The jar is a money-bof :) And I made a bottle in the same colours for a vase.

Поли, и аз така казвам - дано се напълни догоре, ако може и с банкноти, не само с монети :))

krechi каза...

Много ме развесели буркана, страхотна идея, браво! А обеците са както винаги прекрасни!
Успешна Нова година ти пожелавам!

Очаквам вазата :), много ми е любопитно :)!

Nati каза...

beautiful desgin!
Nati from Brazil
http://natiquill.blogspot.com

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Честита Нова Година! Да е спорна, да е здрава, да донесе щастие и късмет...
Усмихнах се..Прекрасен блог, а до сега не съм попадала на него..Явно трябва по-често да се разхождам из пространството..
Касичката е много веселяшка и много стилна, обезите са истинска прелест (това хартия ли е?- великолепна идея!), а картичките..- страхотно си се справила- не можах да повярвам,че ти е за първи път в този стил.
Много красиво местенце.Със сигурност ще наминавам..И..ей,..дано тази година е изпълнена със здраве, за да спазиш решението си всяка седмица да публикуваш..И ..представям си какъв кеф е било с боичките..Покажи някой път..

КаРи каза...

Кречи, вазата нищо особено не е, но и тя е весела като касичката :)Ще я кача утре.

Nati, thank you for the nice words :)

Щурчо, благодаря за пожеланията. Радвам се, че блогът е намерил още един почитател :) Обеците са от хартия, а що се отнася до картичките - това са ми първите опити с този вид сгъване на цветето, иначе с куилинга сме приятели (макар да бих използвала и по-силна дума) от доста време :) Отбивай се колкото често искаш, пък за боите... ще покажа нещичко утре, с риск да се срамувам после :)

Хубава седмица на всички :)